byggexperten.dk

Tømrer Odense

Få 3 uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Få overblikket: Find en tømrer i Odense

Har du brug for en billig tømrer i Odense? Så er du heldig, for du er nemlig kommet til det helt rette sted.

Fremragende

 

Her på siden giver vi dig det komplette overblik over alt, du skal vide, hvis du vil spare penge på en tømrer i Odense. Her kan du se priser, få hjælp til at bestille gode tilbud – og så deler vi også nogle af vores øvrige sparetips med dig længere nede på siden. Læs med, og gavn din pengepung. 

Vil du bare gerne gå direkte til sagen, og bestille en billig tømrer i Odense med det samme? Så bestil 3 tilbud fra lokale tømrere nu gennem vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk. Det sparer dig med garanti for penge, tager blot 2 minutter, og det er både gratis og ganske uforpligtende. Ja tak, lad mig bestille 3 tilbud fra tømrere i Odense med det samme

Ja tak, lad mig bestille 3 tilbud fra tømrere i Odense med det samme

Hvad koster en tømrer i Odense? 

Timeprisen for en tømrer i Odense ligger en lille smule over landsgennemsnittet. Du skal regne med at komme til at slippe mellem 400 kr. og 500 kr. ekskl. moms pr. time, tømreren arbejder hos dig. Hvis vi regner momsen med, så ender den endelige timepris på mellem 500 kr. og 625 kr.

Dog skal du også være opmærksom på, at der oven i tømrerens timepriser kommer til at være nogle udgifter til materialer. Det er udgifter, som du også skal betale. Det giver sig selv, at et projekt, der kræver mange materialer (fx montering af nyt køkken, eller totalrenovering af taget) koster mere end et lille projekt (som fx udskiftning af en sprunget tagsten). Den endelige pris på en tømrer i Odense afhænger altså både af den pågældende tømrers timeløn, samt projektets karakter.

Sådan kan du spare penge på en tømrer i Odense

aHer er vores bedste råd til hvordan du kan spare penge på en tømrer i Odense: Sæt din opgave i udbud.
Når du sætter din opgave i udbud, 
 
så giver du hver en tømrer i Odense mulighed for at byde ind med et tilbud på din opgave. Det skaber lidt konkurrence blandt tømrerne, der forsøger at vinde din opgave. Konkurrencen presser ofte priserne i tilbuddene nedad – og det kommer jo dig og din pengepung til gode.
 
Gennem vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk, kan du få en helt automatisk udbudsproces op at køre. Alt, du skal gøre, er blot at videregive nogle få informationer om den opgave, du skal have udført. Så står 3byggetilbud for resten af processen, indtil tilbuddene er indhentede.
 
Det koster dig ikke noget. Og du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene. Kort sagt: Det er helt uden risiko for dig. Du har kun noget at vinde ved at benytte servicen – ja, mange oplever at spare helt op mod 40% af prisen på denne måde.
 
Ja tak, lad mig spare penge og bestille 3 tilbud fra tømrere i Odense nu!
 

Ekstra sparetips

Hvis du er interesseret i at spare endnu flere penge på en tømrer i Odense, så har vi et par ekstra tips og tricks i ærmet. Disse sparetips handler om, at du i sidste ende sørger for, at tømreren ikke bruger mere tid på arbejdet end højst nødvendigt. 

For det første, så kan du sørge for, at tømreren kan komme til, når han kommer ud til dig. Ryd op, gør rent og sørg for, at der ikke står ting i vejen der, hvor opgaven skal løses. Du kan også tilbyde tømreren at rydde op efter endt arbejde, hvis projektets karakter gør, at der er meget affald. 

Når vi taler om affald, så er der her et andet oplagt sted at spare på en tømrer i Odense: Du kan nemlig selv stå for at køre på genbrugspladsen med det, som tømreren udskifter. 

Lad os sige, at du skal have monteret et nyt køkken. De gamle køkkenelementer skal rives ud, og smides på genbrugspladsen. Og hvis det er tømreren, der skal stå for denne del, så kommer du til at betale for mange timers arbejde, som du i virkeligheden selv ville kunne gøre. 

Oven i hatten kommer der desuden også et erhvervsgebyr for hver gang tømreren skal ind på genbrugspladsen med erhvervsaffald. Gebyret ryger direkte på regningen til dig, hvis du blot lader tømreren køre ind med afffaldet. Dette gebyr skal du til gengæld ikke betale som privat, hvis du selv tager tjansen. 

Du sparer altså både penge i form af tømrerens timeløn samt erhvervsgebyret, hvis du selv sørger for at køre de gamle køkkenelementer (eller øvrigt affald fra tømrerarbejdet) på genbrugspladsen.

Klump projekter sammen i samme bestilling, og spar flere penge

Et sidste sparetip er, at du kan klumpe flere projekter sammen i samme bestilling af tømreren. På denne måde sikrer du, at tømreren sparer tid på administration, transport, klargøring og oprydning. Og sparet tid er også penge, som du sparer. 
 
Herunder er der nogle eksempler på projekter, som du kan få ordnet, når tømreren alligevel kommer for at klare din nuværende opgave:
 
  • Du kan få udskiftet vinduer til mere energivenlige vinduer
  • Forny isoleringen i vægge eller på loftet
  • Få repareret det håndtag i køkkenet, som altid driller
  • monteret nye døre i boligen
  • lavet et stakit rundt om køkkenhaven
 

Find en tømrer i Odense – her er listen

 

Malermester Peter Carlsen

Please set Google maps API key before using this widget.

MALERMESTER PETER CARLSEN A/S

Please set Google maps API key before using this widget.

MALERMESTER PETER CARLSEN A/S

Please set Google maps API key before using this widget.

Malermester Peter Carlsen

Please set Google maps API key before using this widget.

Hos Byggexperten lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder synes om vores arbejde. Vi bestræber os derfor altid på at få feedback, så fremtidige kunder ved, hvilken service og kvalitet de skal forvente

Please set Google maps API key before using this widget.

Tonnesen Byg ApS

Darumvej 139
6700 Esbjerg
Telefon: 75138760
CVR: 27527280
Tjek Regnskab

Sommerhus med pool

Hos Byggexperten lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder synes om vores arbejde. Vi bestræber os derfor altid på at få feedback, så fremtidige kunder ved, hvilken service og kvalitet de skal forvente