byggexperten.dk

Tømrer København

Få 3 uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Find en billig tømrer i København her

Er du på udkig efter en billig tømrer i København? Så er du landet det rette sted.

Fremragende

 

Her på siden klæder vi dig godt på til at skaffe en billig tømrer i København. Se priser, og få hjælp til at hente gode tilbud. Længere nede på siden deler vi også nogle af vores sparetips og -tricks med dig, så vær sikker på, at du får det hele med. 

Vil du bare gerne lige til sagen, og have en billig tømrer med det samme? Så kan du her og nu bestille 3 gratis og uforpligtende tilbud fra tømrere i København gennem vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk. De lægger din opgave op i en hurtig udbudsrunde, og henter 3 gode tilbud. Dem får du tilsendt kort tid efter – og så kan du selv vælge hvem du går videre med. 

Det bedste er, at det er gratis og helt uforpligtende. Lyder det ikke som noget for dig? 

Jo tak – bestil 3 tilbud fra tømrere i København nu!

Priser: Det koster en tømrer i København  

Prisen på en tømrer i København ligger en smule over landsgennemsnittet. Du skal regne med at skulle slippe ca. 600 kr. før moms pr. time, tømreren arbejder. Inkl. moms bliver prisen altså ca. 750 kr., som er beløbet, du skal slippe. Landsgennemsnittet for tømreres timepriser ligger godt 100-200 kr. under dette.

 Vi kommer til at snakke lidt mere om årsagerne til, at prisen på en tømrer i København er så høj som den er, længere nede på siden. 

Oven i tømrerens timepriser skal du selvfølgelig også medregne udgifter til materialer. Dem skal du nemlig også betale for på den endelige regning. Hvis du fx skal have sat nye vinduer i din bolig, så er der både udgifter til vinduer, vinduesrammer osv. Disse udgifter er noget, du selv skal betale, selvom tømreren sørger for at medbringe materialerne. 

Alt i alt kommer den endelige pris på tømrerarbejdet til at afhænge af den specifikke opgave, du skal have udført. Et nyt gulv kræver selvsagt flere og dyrere materialer, samt længere arbejdstid, end hvis du blot skal have en ny bordplade til køkkenet.

Hvorfor er prisen på en tømrer i København så høj?

Årsagen til, at prisen for en tømrer i København er større end gennemsnittet på landsplan, skal findes flere steder. For det første, så er priserne generelt bare større i hovedstadsområdet end i øvrige dele af landet. Det gælder for resten ikke bare i Danmark – det er tæt på en universel regel globalt set. De høje priser gør også, at folk skal bruge højere lønninger for at kunne opretholde en levestandard som i resten af landet. Og kigger man på lønstatistikkerne, så vil man også kunne se, at en tømrer i København gennemsnitligt rent faktisk tjener mere end en tømrer i Jylland. 

En anden årsag til, at tømrere i København er dyrere end i andre dele af landet, handler om efterspørgslen. I hovedstadsområdet er efterspørgslen på tømrere enormt stor. Mængden af byggeprojekter, store som små, der foretages i en storby, er ganske uoverskuelig. Og med en høj efterspørgsel følger der også højere priser.

Sæt opgaven i udbud, og spar penge på en tømrer i København

Selvom prisen på en tømrer i København i udgangspunktet er høj, så betyder det heldigvis ikke, at prisen ikke er til forhandling. Det er faktisk muligt at finde en tømrer i København og omegn til ganske fornuftige priser. Det kan du gøre med vores bedste sparetip her på siden. 

Kort sagt kan du få en billig tømrer ud ved at sætte din opgave i udbud. Konkret betyder det, at du skal have fat i flere tømrere, og få dem alle hver især til at afgive et tilbud på løsningen af din opgave. På den måde får du skabt lidt konkurrence – og mere konkurrence giver lavere priser. 

Det kan være energi- og tidskrævende at stå for et udbud selv – også selvom vi taler om en mindre opgave, som fx isætning af en ny dør. Du skal have opsporet flere tømrere, ringet til dem, fortælle hver af dem om din opgave, håndtere afvisninger, holde styr på tilbud, osv. 

Heldigvis kan du automatisere hele udbudsprocessen gennem vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk. Her bliver arbejdet gjort for dig – helt gratis og uforpligtende for dig. Du beskriver blot din opgave, og så bliver den sendt videre i det automatiske system. Kort efter får du 3 gode tilbud fra lokale tømrere i København. Så kan du selv vælge tilbuddet med den laveste pris, og de bedste betingelser. 

Du kan altså spare penge ved at lave ingenting. Hvis ikke dét lyder som en god deal, så ved vi ikke hvad er. Bestil med det samme, og hav tilbuddene klar om et øjeblik. 

Ja tak – bestil 3 tilbud fra tømrere i København på mit projekt!

Ekstra sparetips: Spar flere penge på en tømrer i København

Mens du venter på dine tilbud kan du læse lidt videre her. Vi er nemlig ikke færdige med at dele ud ved døren af gode tips og tricks til at spare penge på en tømrer i København. 
 
Når du gerne vil spare penge på tømrerens arbejde, så er der en række ting, du selv kan gøre. Det kræver en investering af din tid og energi – men det kan være ganske godt givet ud med de dyre timepriser på tømrere i København. 
 
For det første, så kan du arbejde på at spare tømreren for tid, når du får besøg af ham. Konkret skal du sørge for, at der er ryddet op, gjort rent og at det er til at komme til i dét område, hvor arbejdet skal udføres. Hvis tømreren skal til at bruge dyrebar tid på denne del af arbejdet (som jo reelt set ikke er en del af tømrerens arbejde), så er det dig, der kommer til at betale for det i sidste ende. 
 
Du kan også tilbyde tømreren at rydde op efter endt arbejde. Igen er dette et punkt, hvor du kan spare tømreren for tid ude hos dig. Oprydningsarbejdet er ikke altid så omfattende, men hvis det er, så kan der være betydeligt med tid at spare på dette punkt. Husk at afstemme dette med tømreren, inden du antager, at I har en aftale. 
 
Et sidste tip i denne omgang er måske mere et trick, som nogle vil kalde snyd. Det kalder vi det ikke – se det mere som et gammelt husmoderråd, måske. Tricket er i al sin enkelthed at byde tømreren på noget lækkert, så vedkommende dukker op. Lav en kage, sæt kaffe på kanden, byd en øl (tys!) – ja, her er det blot fantasien, der sætter grænser. Sagen er, at du viser gavmildhed og imødekommenhed, når en tømrer i København kommer for at udføre arbejdet. Så øger du nemlig chancen for, at tømreren viser den samme gavmildhed, når regningen skal sendes ud. 
 
Og hvis ikke – ja, så har du alligevel givet tømreren en god oplevelse. Og det er jo også noget værd, ikke?
 

Ekstra sparetips: Spar flere penge på en tømrer i København

Et sidste sparetip i denne runde, der faktisk kan ende med at spare dig for mange penge ved større projekter, får du her. Hvis tømreren arbejder på et større projekt hos dig – fx hvis du skal have lavet nyt køkken, eller hvis du skal have lagt nyt gulv eller lignende – så kan du tilbyde at køre de gamle materialer på genbrugspladsen istedet for tømreren. 
 
Det kan spare dig penge på to fronter. 
 
For det første, så sparer du arbejdstid for tømrerens vedkommende. Med en timepris på ca. 700 kr. kan det beløbe sig til mange penge, som du sparer, alene på arbejdstiden for en tømrer i København. 
 
For det andet, så koster det en tømrer et gebyr, for hver gang tømreren skal besøge en genbrugsplads med affald. I 2022 ligger gebyret på omkring de 200 kr., nogle gange mere, nogle gange mindre. Gebyret er et erhvervsgebyr, som ikke pålægges private personer. Du kan altså gøre kørslen til og fra genbrugspladsen gratis – det kan tømreren ikke. Og hvis tømreren skal bruge mange ture frem og tilbage mellem din bopæl og genbrugspladsen, så kan det være mange penge, som du kan spare, blot på dette gebyr. 
 
Alt i alt kan der ofte være flere tusinde kroner at spare i sidste ende på større projekter, hvis du påtager dig affaldssorteringsarbejdet på genbrugspladsen. Dette er også selvom du evt. skal bruge penge på at leje en trailer til formålet. 
 
Igen vil vi råde dig til at aftale denne del med tømreren på forhånd, inden arbejdet begynder.
 

Eksempler på tømrer-opgaver i København

Et sidste sparetip er, at du kan få udført flere opgaver i din bolig ad gangen, når tømreren kommer ud forbi dig. Ved at klumpe opgaver sammen, når tømreren kommer, kan du spare penge på tømrerens transport og øvrig arbejdstid. Selvom den samlede regning bliver større, så vil prisen for de enkelte projekter på regningen blive lavere på denne måde. Det øger også din sandsynlighed for at kunne få noget mængderabat forhandlet med. 
 
Hvis du mangler inspiration til hvad en tømrer ellers kan hjælpe dig med af opgaver i boligen, så læs med herunder, hvor vi har listet nogle eksempler. En tømrer kan bl.a. hjælpe dig med:
 
  • at lægge ny terrasse i træ
  • at lægge nyt gulv
  • at renovere taget
  • at isætte nye døre eller nye vinduer
  • at udbygge med nye tilbygninger
  • isolering
  • at renovere loftet
  • at bygge en ny carport i træ
  • opsætte et hegn eller stakit
  • montere et nyt køkken  

– ja, alt dette og meget mere kan en tømrer i København hjælpe dig med. Lav en liste, og bestil 3 tilbud med det samme på alle de opgaver, du skal have udført.

Bestil 3 tilbud fra tømrere i København nu

Find en tømrer i København – her er listen

Malermester Peter Carlsen

Please set Google maps API key before using this widget.

MALERMESTER PETER CARLSEN A/S

Please set Google maps API key before using this widget.

MALERMESTER PETER CARLSEN A/S

Please set Google maps API key before using this widget.

Malermester Peter Carlsen

Please set Google maps API key before using this widget.

Hos Byggexperten lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder synes om vores arbejde. Vi bestræber os derfor altid på at få feedback, så fremtidige kunder ved, hvilken service og kvalitet de skal forvente

Please set Google maps API key before using this widget.

Tonnesen Byg ApS

Darumvej 139
6700 Esbjerg
Telefon: 75138760
CVR: 27527280
Tjek Regnskab

Sommerhus med pool

Hos Byggexperten lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder synes om vores arbejde. Vi bestræber os derfor altid på at få feedback, så fremtidige kunder ved, hvilken service og kvalitet de skal forvente