byggexperten.dk

Tømrer Aarhus

Få 3 uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Find en dygtig tømrer i Aarhus

Er du på udkig efter en tømrer i Aarhus? Så er du landet det rette sted.

Fremragende

 

Her på siden finder du alt det, du skal vide, når du har brug for en tømrer i Aarhus. Få det forkromede overblik, se priser og lad os hjælpe dig med at indhente gode tilbud.

Og hvis du bare gerne vil gå direkte til fadet, så kan du lige nu bestille 3 gratis og uforpligtende tilbud fra tømrere i Aarhus og omegn. Du skal blot fortælle os lidt om din opgave – det tager kun to minutter.

Ja tak – lad mig bestille 3 tilbud fra tømrere i Aarhus nu!

Priser: Det koster en tømrer i Aarhus

Hvad koster en tømrer i Aarhus? Det er selvfølgelig svært at give et entydigt svar på dette spørgsmål, men vi kan alligevel godt nærme os et bud.

Du skal regne med at komme til at slippe mellem 400 kr. og 500 kr. pr. times arbejde, tømreren ligger hos dig. Prisen er inkl. moms, men ekskl. materialer. Konkret betyder det, at hvis tømreren fx skal isætte nye vinduer i dit hjem, eller hvis du skal have bygget en trappe, så skal du selv betale prisen for materialerne oveni. Det er selvom tømreren står for at anskaffe dem.

Det endelige svar på hvad en tømrer i Aarhus koster afhænger derfor af flere faktorer. Både tømrerens timepris samt projektets karakter og materialeforbrug er med til at afgøre den endelige pris.

Spar op til 40% på en tømrer i Aarhus

Der er heldigvis nogle smarte måder at spare penge på en tømrer i Aarhus på. Herunder deler vi vores bedste sparetip.

Det handler kort og godt om at sætte din opgave i udbud. Når din tømreropgave sættes i udbud, så starter du en lille konkurrence blandt de lokale tømrere. Hver en tømrer i Aarhus og omegn får mulighed for at byde ind med et tilbud på din opgave. Konkurrencen hjælper med at presse prisen nedad – til fordel for dig og din pengepung.

Engang var det sådan, at hvis man ville sætte en byggeopgave i udbud, så kunne man godt væbne sig med tålmodighed. Enten ville det kræve, at man fandt telefonbogen frem, og satte sig over til telefonen. Man kunne også begynde at stemme dørklokker rundt i byen for at indhente tilbud fra byens tømrere.

I dag er det heldigvis nemmere – takket være vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk. De har automatiseret udbudsprocessen, og oven i købet gjort den gratis for brugerne. Det betyder, at du blot skal bruge et par minutter på at beskrive din opgave – så bliver resten af arbejdet klaret af 3byggetilbud.dk.

Det koster intet. Det er uforpligtende. Og så vil du oven i handlen også få en entreprisegaranti, der sikrer dig, hvis noget skulle gå galt under tømrerens byggearbejde.

Er du klar på at spare penge på en tømrer i Aarhus – faktisk helt op til 40%? Så sæt din opgave i udbud til hver en tømrer i Aarhus og omegn nu!

Ja tak – lad mig bestille 3 tilbud fra lokale tømrere i Aarhus nu!

Flere gode tips og tricks til at spare penge

Det er ikke blot ved at sætte din opgave i udbud at du kan spare penge. Der findes nemlig flere måder at spare penge på en tømrer i Aarhus på. Herunder deler vi nogle flere af vores gode tips og tricks til at spare penge på en tømrer i Aarhus.

Gør hvad du kan selv først. Når tømreren kommer for at udføre et stykke arbejde for dig, så kan du lige så godt gøre forarbejdet – hvis du kan finde ud af det. Og ved mange typer af opgaver er der faktisk et forarbejde, som de fleste godt kan finde ud af. Hvis du fx skal have monteret et nyt køkken, så skal det gamle ud først. Og for at fjerne et gammel køkken kræver det faktisk ikke meget mere end et koben, en skruemaskine – og selvfølgelig villigheden til at få lidt sved på panden. Det kan til gengæld spare dig for mange penge, når du skal bruge en tømrer i Aarhus.

Ryd op og gør plads. Hvis tømreren skal til at rydde ting af vejen for at komme til, så er det ren spildtid, som tømreren kunne have brugt bedre. Og du kan være sikker på, at tømreren kommer til at fakturere dig for al den tid, han bruger ude hos dig. Derfor: Ryd selv op, og sørg for, at tømreren kan komme til. Ud med tingene i skabene, hvis han skal ind bagved. Væk med møblerne omkring området, hvor der skal arbejdes. Gør det inden tømreren kommer, så der ikke skal bruges dyrebar tid på den slags.

Tilbyd at rydde op efter endt arbejde. På samme måde som du kan rydde op inden tømreren kommer, så kan du også gøre det efter tømreren er færdig. Du skal selvfølgelig afstemme denne del med tømreren inden arbejdet går i gang, så I er på bølgelængde.

Tag selv tømrer-affaldet med på forbrændingen. Når en tømrer i Aarhus udfører visse opgaver hos dig, så producerer det affald. Det kan fx være når hele taget skal renoveres, eller når der skal lægges nyt gulv. Dette affald skal på forbrændingen, og det kan være en dyr affære, hvis tømreren selv skal stå for det. Tilbyd dig her, og så kan du både spare penge på tømrerens timepriser samt på det erhvervsgebyr, som en tømrer i Aarhus skal betale for at komme ind på genbrugspladsen. Det skal du nemlig ikke betale som privatperson.

Inkludér flere opgaver i samme bestilling. En rigtig god idé, når du alligevel har besøg fra en tømrer i Aarhus, er at inkludere flere opgaver i samme bestilling. På den måde sørger du for, at tømreren ikke for hver opgave skal fakturere for unødvendige udgifter til transport, administration, klargøring og oprydning. Det hele kan simpelthen ordnes på samme tid. Dette kan være en fremragende måde at spare mange penge på en tømrer i Aarhus.

Server kaffe og kage. Måske lidt et billigt trick i nogens øjne – men hvorfor ikke? Servér kaffe og kage for tømreren – og måske en øl, hvis det er fredag. Så får tømreren og du selv en god oplevelse ud af besøget, og det giver goodwill, der nogle gange kan mærkes på regningen. Og hvis ikke – ja, så er det nu alligevel godt at gøre en venlig gestus!

Find en tømrer i Aarhus – her er listen

 

Malermester Peter Carlsen

Please set Google maps API key before using this widget.

Hos Byggexperten lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder synes om vores arbejde. Vi bestræber os derfor altid på at få feedback, så fremtidige kunder ved, hvilken service og kvalitet de skal forvente

Please set Google maps API key before using this widget.

Tonnesen Byg ApS

Darumvej 139
6700 Esbjerg
Telefon: 75138760
CVR: 27527280
Tjek Regnskab

Sommerhus med pool

Hos Byggexperten lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder synes om vores arbejde. Vi bestræber os derfor altid på at få feedback, så fremtidige kunder ved, hvilken service og kvalitet de skal forvente